Hlavní obsah

Mariah Careyová si pojistila nohy na třicet miliard korun

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Popová diva Mariah Careyová si pojistila nohy na v přepočtu třicet miliard korun. Učinila tak poté, co podepsala smlouvu se společností Gillette, pro kterou natočí a nafotí reklamní kampaň nazvanou "nohy jako bohyně". "Suma odpovídá její popularitě. Brzy odstartuje americké turné a měla by na sebe být opatrná," řekl zdroj blízký zpěvačce listu Daily Mirror.

Článek

Kampaň startuje 31. května tiskovou konferencí v newyorské Radio City Music Hall, kde bude odhalena pětimetrová fotografie nohou zpěvačky.

Mariah se na scénu po odmlce vrací ve velkém stylu. Upsala se také módnímu domu Louis Vuitton, pro který nafotila v Paříži novou kolekci. "Je to super. Paříž je nádherná. Navíc všechno to úžasné oblečení," citoval Hello Magazine popovou divu, která 27. března oslavila šestatřicáté narozeniny.

Pro svoji reklamní kampaň si ji vybrala také Pepsi Cola. Zpěvačka pro společnost vyrábějící nealkoholické nápoje připraví dvacet exkluzivních vyzváněcích tónů do mobilů a objeví se v televizní reklamě.

Reklama

Související témata:

Související články

Mariah Careyová nosí ráda bryndáček

Mariah Careyová říká, že jí baví jíst v posteli a mít na sobě bryndáček. Zpěvačka se také zmínila o tom, že nemá ráda jezení na veřejnosti.

Výběr článků

Načítám