Hlavní obsah

Mariah Careyová prý měla sotva pět sexuálních partnerů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Pětatřicetiletá zpěvačka Mariah Careyová nechala nahlédnout do svého intimního života, když prozradila, že dosud poznala jen pět sexuálních partnerů. V úterý to napsal internetový server Webindia 123.

Článek

Mariah přitom prý nikdy neměla o muže nouzi. Problém však podle ní tkví v tom, že se nejraději obklopuje homosexuály. A u nich si může být jista, že se jí nebudou pokoušet svádět.

"Na prstech jedné ruky, a ani to ne, bych napočítala muže, s nimiž jsem něco měla," svěřila se Careyová německému časopisu Cinema. "Mám hodně přátel, s nimiž jsem nespala," doplnila.

Muži prý z ní přitom strach nemají. "Jakmile se na některého podívám, hned si myslí, že se mi líbí," uvedla Mariah.

Reklama

Související články

Mariah Careyové sex nechybí

Ačkoliv se americká zpěvačka Mariah Careyová snaží neustále vypadat co nejsvůdněji, sex prý pro ni v životě neznamená příliš. Důraz podle vlastních slov klade...

Careyová má ráda bílé prádlo s krajkou

Zpěvačka Mariah Careyová nechala více nahlédnout do svého soukromí, když prozradila, že upřednostňuje bílé spodní prádlo. Nepohrdne ale ani barvou růžovou,...

Výběr článků

Načítám