Hlavní obsah

Mareš se dvě hodiny omlouval v rádiu Hezuckému

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Tak tohle nikdo nečekal. I když se za své opilecké výstupy na účet Patrika Hezuckého v rádiu Mareš svému kolegovi celý víkend omlouval, jeho kolega v pondělí do rádia nepřišel. Smutný Leoš se dvě hodiny do éteru omlouval znovu. A v osm hodin se rozlétly dveře a Hezucký si to nakráčel na vysílání.

Článek

Moderátor Leoš Mareš si ve čtvrtek prodloužil s přítelkyní Hanou Svobodovou večírek a na ranní vysílání v rádiu Evropa 2 šel rovnou z baru. Hned ve dveřích si vjeli do vlasů s kolegou Patrikem Hezuckým a ten poté z vysílání odešel.

Mareš pak celé vysílání Patrikovi věnoval a častoval ho jednou urážkou za druhou. Mnohokrát ho nazval "debílkem", stále dokola opakoval, že je zrádce, který by si zasloužil kulku. Patrik dokonce zvažoval odchod z Ranní show. "Musím si to rozmyslet. Zvažuji konec v Ranní show," přiznal Hezucký.

Leoš Mareš mu celý víkend posílal omluvné esemesky. Hezucký na ně ale nereagoval. Chtěl, aby se mu jeho kolega omluvil také veřejně. A také měl tajný plán.

Věděla o něm i jejich kolegyně Lucie Šilhánová. Nic ale neřekla. Patrik dnes na vysílání nedorazil a nechal v tom Leoše pořádně vykoupat. Jen Lucie věděla, že se Hezucký objeví v rádiu o dvě hodiny později.

Leoš byl celé vysílání posmutnělý a do éteru se opět Patrikovi stále omlouval. Bylo vidět, že svých opileckých výstupů lituje.

"Nemluvil někdo v pátek o mně? Já bych si teď potřeboval skočit do hospody na jedno," začal v rádiu vtipkovat Hezucký. "Psal mi kamarád Honza, jestli je tohle celé nahrané, nebo ne. Já musím říct, že není. To, co posloucháte, je skutečně reality show," řekl v živém vysílání Mareš. "Ta omluva byla upřímná, nebyl důvod sedět někde v koutku a dál trucovat," vysvětlil posluchačům Hezucký.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám