Hlavní obsah

Majitel klenotnictví se v Číně postavil ozbrojenému lupiči, přetahovanou natočila kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dramatické okamžiky zachytila bezpečnostní kamera v klenotnictví v čínském městě Čeng-čou v provincii Che-nan. Muž maskovaný kšiltovkou, slunečními brýlemi a rouškou si nejdříve nechal ukázat zboží, vzápětí ale vytáhl nůž. Statečný majitel obchodu se však nenechal zastrašit.

BEZ KOMENTÁŘE: Statečný majitel klenotnictví se postavil ozbrojenému lupičiVideo: AP

 
Článek

Nejmenovaný muž v klenotnictví nejdříve předstíral, že má zájem o koupi šperků, a nechal si zboží vyskládat ven z vitríny. Po chvíli však na majitele obchodu a jeho manželku vytáhl z brašny větší nůž a chystal se prodejnu vykrást. Nepočítal ale s tím, že majitel obchodu se nože nezalekne.

Následovala potyčka a nebezpečná přetahovaná o nůž, zatímco manželka majitele obchodu vyběhla před prodejnu volat o pomoc. Lupiče se nakonec podařilo i za pomoci kolemjdoucích zpacifikovat.

Mladá žena přepadla muže u pisoáru

Krimi

Po několika minutách na místo dorazila i policie, která ozbrojeného muže rovnou zadržela. Nebojácný majitel klenotnictví utrpěl lehká zranění, když se povrchově pořezal o vytažený nůž, uvedla agentura AP.

„Nevím, co bych dělala, kdyby tam manžel nebyl. Zachoval se statečně a ochránil naše životy i majetek,” řekla po pokusu o loupežné přepadení manželka majitele.

Reklama

Výběr článků

Načítám