Hlavní obsah

Madonna chce další dítě, v dětství se cítila osamělá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Popová zpěvačka Madonna by chtěla mít třetí dítě. Řekla to v rozhovoru, který otiskl britský deník The Times. Hvězda, která v pondělí zveřejní svou první knihu pro děti, se také svěřila, že se v mládí ve škole cítila izolovaná a bez přátel.

Foto: xMartinezz Photographyx

Skywalker

Článek

Budu konzultovat s lékaři, abych se ujistila, že jsem v pořádku a mohla mít dítě, řekla 45letá zpěvačka, která má již sedmiletou dceru Lourdes a tříletého syna Rocca. "Ve škole jsem se vždy cítila trapně a mimo. Nebyla jsem oblíbená, atraktivní, ničím výjimečná a toužila jsem po lásce a po tom, aby mě někdo pochválil," prohlásila Madonna, která přišla o matku, když jí bylo pět. "Svou prázdnotu jsem zaplnila, až když jsem byla úspěšná."

Nápad, aby napsala dětskou knížku, dostala, když četla své dceři pohádky a pobouřila ji pasivita pohádkových hrdinek. "Popelka, Šípková Růženka nebo Sněhurka jsou ve skutečnosti pasivní. Nijak neposunují děj kupředu. Prostě se objeví, jsou krásné, princové jim řeknou, že si je chtějí vzít a potom žijí šťastně až do smrti," postěžovala si.

"Co si z toho mají dívky vzít, řekla jsem si. Takových nesmyslů. Dočetla jsem do konce a řekla jsem Lole 'Počkej, nikdo se jí vůbec nezeptal, co ona chce.'," pokračovala Madonna.

Její knížka The English Roses (Anglické růže) je příběhem čtyř dívek, které ze svého středu vyloučí krásnou a osamělou Binah. Autorka připouští, že knížka je zčásti autobiografická. "Má dcera je do určité míry trochu jako Binah, protože děti ve škole mohou být dost kruté a nebavit se s ní proto, že jsem její matka," uvedla zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna je celebrita s nejlepší fyzičkou

Čtyřiačtyřicetiletá Madonna sklízí úspěchy nejen na poli hudebním, ale má prý i skvělou fyzičku. Ženský časopis Self ji v nedávné anketě vyznamenal dokonce...

Madonna vydá povídky pro děti i v Čechách

Americká popová hvězda Madonna oslaví v 15. září piknikem na zahradě francouzského nakladatelství Gallimard v Paříži vydání své první povídky pro děti. V tento...

Výběr článků

Načítám