Hlavní obsah

Lvice sebrala v Keni GoPro kameru a natočila sama sebe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nairobi

Unikátní záběry si přivezl z návštěvy keňské přírodní rezervace Masai Mara fotograf a kameraman Ahmed Galal ze Spojených arabských emirátů. Jeho nastraženou GoPro kameru sebrala lvice a natočila selfie video.

Lvice sebrala v Keni GoPro kameru a natočila sama sebeVideo: AP

 
Článek

Informoval o tom 1. září list The New York Post. Osmatřicetiletý muž, který se věnuje natáčení a focení v divočině, kameru i se selfie tyčí schválně nastražil do trávy a doufal, že dojde přesně k tomu, k čemu nakonec opravdu došlo.

„Viděli jsme lvici, jak se tam sama prochází. Zajímalo mě, jestli bude kameru ohledávat. Tak jsem ji umístil na selfie tyči kousek od lvice,“ zveřejnila Galalovu citaci agentura AP. Zvíře nejdřív zapnutou kameru očichalo, pak ji za tyč sebralo ze země a začalo utíkat.

Foto: AP

Lvice sebrala v Keni GoPro kameru a natočila sama sebe

„Přiznám se, že jsem měl obavy, aby se mi kamera vrátila zpátky. Podařilo se nám ale lvici pronásledovat a ona ji pak upustila. I když mělo GoPro pár škrábanců, stále fungovalo,“ dodal.

Medvěd v Coloradu si udělal 400 selfíček

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám