Hlavní obsah

Lucie Váchová se vdala, svatba za čtvrt miliónu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Miss ČR 2003, rosnička televize Prima Lucie Váchová (24) se v pátek vdala. Přesně v půl jedné řekla na zámku Zbiroh své "Ano" závodnímu jachtaři Davidu Křížkovi (36). Váchová přijala partnerovo jméno. V občance tak od dnešního dne bude mít jméno Lucie Křížková.

Článek

Lucie si krátce před obřadem dala panáka na uklidnění. „Jsem hrozná cíťa, taky bych celý obřad mohla probulet,“ smála se nevěsta. Modelka a moderátorka se vdávala v krásných krémových šatech návrhářky Petry Pilařové. Novomanželé si vyměnili snubní prstýnky z bílého zlata, které zdobí křížek, jenž se symbolicky hodí k jejich příjmení. Za svědka šel Váchové její bratr Honza. Na svatbě nechyběla nejlepší kamarádka modelky Radka Kocurová, která dala nevěstě tradiční modrý podvazek.

Svatební noc si novomanželé užijí v plzeňském hotelu, zítra se přesunou s manželem na Lipno. „Od soboty do úterý budeme s manželem na Lipně a v Českém Krumlově, kde to máme rádi. Ve středu odlétáme na svatební cestu do Spojených arabských emirátů," prozradila modelka.

Miminko v plánu novomanželé zatím nemají. „Určitě ne v nejbližších dvou letech. Je mi teprve čtyřiadvacet a navíc studuji,“ dodala Váchová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám