Hlavní obsah

Lewinská je v televizní show úplně nemožná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Bývalá stážistka v Bílém domě Monica Lewinská, která proslula svou sexuální aférou s prezidentem Billem Clintonem, dostala životní šanci uplatnit se jako průvodkyně populární televizní show stanice Fox, ale jak se zdá, promarňuje, co se jen dá. Producenti se prý chytají za hlavu, když vystoupí.

Foto: archiv Miss Junior

Z natáčení videoklipu k písni Express Matta Parduse. Model: Miroslav Bárta Fashion Designer, modelka Veronika Pilátová, Matt Pardus.

Článek

"Nemá talent, zapomíná text, nespolupracuje s kolegyní a stále se krmí," říkají lidé ze show Mr.Personality, ve které si dívka vybírá z několika maskovaných mužů usilujících o její přízeň. "Počíná si, jako by byla obrovskou celebritou. Dá se říci, že je, ale neuvědomuje si, že je slavná jenom kvůli orálnímu sexu s prezidentem Clintonem," cituje americký tisk člověka z produkčního kruhu.

Lewinská stále jí a nedbá pokynů kostymérů

Podle něho se nechová přátelsky, ač by měla, ke kolegyni Hayley Arpové, usmívá se jen, když je na ni zaměřena kamera, o přestávkách se baví pouze se svými asistenty a novináři. "No, spíše jim hlasitě nařizuje, aby ji donesli další dávky jídla ... talíře sladkostí, ovoce a pití, zatímco soutěžící jsou o vodě a smažených brambůrkách," uvádějí televizní zdroje.

Potíže jsou také s oblečením poněkud tělnaté Lewinské, která prý nedá na doporučení oblékat si splývavé černé šaty, aby zakryly vystupující pozadí. Osvětlovači ji prý nasvětlují z těch nejlichotivějších úhlů. Arpová prý obrací oči v sloup, když se zastaví kamery, a dává najevo, že není nic více frustrujícího než být na pódiu moderátorskou partnerkou Lewinské.

Ta se dostala do show, aby pozvedla sledovanost, ale její úlohou měla být spíše tichá přítomnost, maximálně přizvukování Arpové, nebo spolukomentování námluv mezi dívkou a nápadníky. Protože má pořad poměrně velkou odezvu, nemusela se produkce uchýlit k tomu, aby Lewinská sem tam pustila nějakou pikantnost ze své aféry, která stála Clintona málem prezidentský úřad.

Reklama

Výběr článků

Načítám