Hlavní obsah

Kylie Minogue zvládá léčbu skvěle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Australská zpěvačka Kylie Minogue prý náročnou léčbu zvládá naprosto skvěle, dokonce ani nepodléhá zbytečnému stresu. V úterý to prozradila její sestra Dannii, informoval internetový server Scotsman.

Článek

"Je to velmi náročná léčba, jak fyzicky, tak psychicky," upozornila Dannii. "Zvládá to s přehledem," ujistila záhy. "Chtěla bych k tomu jen říci, že nechci zacházet do detailů, a to v zájmu zachování jejího soukromí," doplnila. "Pro rodinu je to velmi těžké období."

Kylie prý velmi podporují i povzbudivé vzkazy od jejích fanoušků. "Všem, kteří podstupují stejnou nemoc, vyjadřuje svou lásku a přeje jim brzké vyléčení," uvedla Dannii.

Sedmatřicetiletá Kylie Minogue letos v květnu onemocněla rakovinou prsu. Kvůli následné operaci musela zrušit své koncertní turné Showgirl. Nyní chodí na terapie. Zatím není zcela jasné, zda se zpěvačka úplně vyléčí.

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue se přimluvila za sirotky

Australská zpěvačka Kylie Minogue, která se v současnosti potýká s léčbou rakoviny prsu, prokázala svou dobrosrdečnost. Rozhodla se totiž pomoci sirotkům...

Výběr článků

Načítám