Hlavní obsah

Králík přežil 48kilometrovou cestu v nárazníku auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Králík, kterého ve Walesu srazilo auto, přežil 48 kilometrů dlouhou jízdu v mřížce předního nárazníku, kde zůstal uvězněný. Řidič si uvázlého zvířete nevšiml, upozornil ho na něj až kolega v práci, napsal deník The Guardian.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Brit Mark Pearson uvedl, že když minulý týden jel mezi městy Pwllheli a Bangor, uslyšel hlasitou ránu. Šestačtyřicetiletý muž dodal, že poté zkontroloval zpětné zrcátko, ale nic neviděl a pokračoval v jízdě do práce.

O několik hodin později mu kolega řekl, že má v nárazníku uvázlého králíka. V tu chvíli se prý obával, že z něj najde jen „půlku“, napsal Pearson na svém Facebooku.

„S překvapením jsem zjistil, že tenhle šťastlivec prošel mřížkou a uvázl v uzavřeném prostoru za ní,“ uvedl muž.

„Opravdu jsme nemohli přijít na to, jak se tam dostal, dokud jsme si neuvědomili, že mřížka je prasklá, takže do ní narazil, prošel skrz a plast se vrátil na své místo,“ dodal.

Naštvaný Thajec se držel na kapotě jedoucího auta 100 kilometrů

Koktejl

Pearson, který pochází z Pwllheli, uvedl, že poté odstranil mřížku, aby se pokusil králíka dostat ven. Řekl, že musel s králíkem „zápasit“, ale podařilo se mu zvíře vyprostit, aniž by mu ublížil.

„Vedle zaschlého krvácení z čenichu se zdálo, že není zraněný,“ řekl muž. Králíka pak prý vypustil do lesíku poblíž parku Menai v Bangoru.

Reklama

Výběr článků

Načítám