Hlavní obsah

Kotek a Mádl se vyřádili na čtyřkolkách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Vojtěch Kotek a Jiří Mádl, kolegové ze snímku Snowboarďáci, kteří se nyní chystají na filmové Rafťáky, si vyzkoušeli na vlastní kůži, jak se jezdí na čtyřkolkách. Kromě adrenalinových zážitků utržili také pár bolístek na těle.

Článek

Kvůli Rafťákům se Kotek a Mádl museli naučit jezdit na čtyřkolkách. Co nejprve vypadalo jako nevinná legrace, brzy nabralo na obrátkách. Chvílemi se dokonce zdálo, že půjde o zdraví.

Nápor na fyzičku

"To jsem opravdu nečekal," vydechl Kotek po několika prvních okruzích. "Ona to vůbec není taková sranda, jak se zdá, ale pořádný nápor na fyzičku. Všechno mě bolí," zasmál se vyčerpaně, ale spokojeně. "Hlavně zadní část," upřesnil.

Obavy Kotka nejvíce sevřely ve chvíli, kdy ho v zatáčce vynesla čtyřkolka z dráhy. "Říkal jsem si už, že tohle už nebude dobrý, ale pak se ten stroj naštěstí nějak záhadně sám srovnal," popsal nejhorší okamžik jízdy s ulehčením.

Mádla bolel prst

Poněkud odlišné dojmy měl Mádl, jehož bolel hlavně prst u ruky. "Plyn se tady totiž přidává ručně," vysvětlil.

V porovnání s Vojtou se Jirka ale rozhodně nijak závratnou rychlostí neřítil. "Já se bojím rychlosti, stejně tak jsem se ale předtím bál zimy a vody. Je mi jasné, že to u člověka, který točí filmy ve vodě a v zimě, zní trochu paradoxně," konstatoval Mádl.

Související témata:

Výběr článků

Načítám