Hlavní obsah

Kníže Albert slaví padesátiny, ale svatbu prý nechystá

Právo, nek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Monacký kníže Albert II., který v pátek oslaví 50. narozeniny, popřel informace o tom, že na září chystá svatbu se svou přítelkyní, 30letou jihoafrickou plavkyní Charlene Wittstockovou. Zprávu přinesl ve svém hlavním článku francouzský společenský magazín Point de Vue. Časopis se odvolával na „dva zdroje“, které shodně tvrdily, že je to „téměř oficiální“ a že přípravy už běží.

Článek

Církevní hodnostáři přísně katolického Monaka prý také chystají Charlene na budoucí roli kněžny.

Obyvatelé Monaka, ministátu na Azurovém pobřeží, dostali u příležitosti Albertova jubilea na pátek volno. Už před polednem by měly úřady a školy zavřít, aby si lidé mohli zajít na náměstí před knížecí palác a zúčastnit se neformální hostiny připravované místními hotely.

Žádné narozeninové dary ale nosit nemusí. Mohou zato přispět na zvláštní bankovní účet, z něhož se bude financovat jeden z Albertových ekologických projektů. Albert II. se se šarmantní blondýnkou Charlen objevuje na veřejnosti už dva roky. Poprvé se spolu ukázali na zimní olympiádě v Turínu.

Už několikrát od té doby šířila bulvární média „zaručené“ zprávy, že svatba je hotovou záležitostí. Vždy se ale ukázaly jako falešné. Sám Albert, po jehož boku se objevila už řada půvabných žen, často modelek, v minulosti prohlašoval, jednou určitě bude mít rodinu. Nedokáže si prý představit, že by napořád zůstal sám.

Ideální ženu však ještě nenašel, tvrdil před dvěma lety v jednom interview kníže, jenž má dvě nemanželské děti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám