Hlavní obsah

Kníže Albert se s jihoafrickou plavkyní ženit nebude

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MONACO

Uražená a ponížená si musí připadat osmadvacetiletá jihoafrická plavkyně Charlene Wittstocková, která se už viděla před oltářem s osmačtyřicetiletým monackým knížetem Albertem II. Ačkoli ji vyznamenával mimořádnou přízní a dokonce uvedl ke stolu, u nějž na Plesu Červeného kříže seděli jeho nejbližší, ukázalo se, že hlubší význam svému počínání nepřikládal.

Článek

Pokud si půvabná blondýnka dělala nějaké naděje do budoucnosti, nadobro je zhatilo interview, jež hlava Monackého knížectví poskytla americké televizní stanici ABC.

"Svatbu neplánuji, ani v blízké, ani ve vzdálenější budoucnosti," řekl zarytý starý mládenec, jemuž se kvůli nemanželským dětem trochu posměšně přezdívá kníže Alimento.

Kníže už má zřejmě nový objev

A značně blahosklonně dodal, že už ho unavuje, když se v souvislosti se ženami, jež se častěji vyskytnou po jeho boku, okamžitě vynoří zvěsti, že se některá z nich stane jeho chotí. Od slov neměl daleko k činům. Na jazzový festival v Newportu už ho nedoprovázela krásná Charlene. Fotografům se sice ukázal opět s přitažlivou mladou blondýnkou, ta se však jmenuje Heather.

Reklama

Související témata:

Související články

Prince Alberta ohrožuje nemanželská dcera

Sotva princ Albert zasedl na monacký trůn po zesnulém knížeti Rainierovi III., objevují se vypočítavci, kteří by se chtěli přiživit. Zřejmě k nim patří...

Monacký kníže Albert pokořil severní pól

Monacký kníže Albert II. dobyl severní pól. Oznámil to monacký knížecí palác. Stal se tak podle monackých úřadů prvním šéfem státu, který kdy toto místo...

Výběr článků

Načítám