Hlavní obsah

Kaskadér se autem zapíchl do autobusu

– Monroe
Novinky, Markéta Kautznerová

Kaskadér Josh Beckel, známý spíše pod přezdívkou "The Crusher" (drtič), se na americkém závodišti Evergreen Speedway ve městě Monroe snažil překonat světový rekord ve velmi neobvyklém dominu. Akrobatický kousek s autem a čtyřmi kolmo stojícími autobusy se mu ovšem nepovedl.

Článek

Diváci nevěřícně přihlíželi, jak na závodišti v americkém státě Washington kaskadér Josh Beckel v autě narazil do kolmo postaveného autobusu, za nímž stály tři další. Měl v plánu překonat svůj úspěšný kousek z roku 2009, kdy se mu povedlo takto shodit tři autobusy, jako by to byly kostky domina.

Při svém zatím posledním pokusu, který proběhl na konci května letošního roku, však neuspěl. Na videu je vidět, jak se v červeném autě rozjel a přes nájezdovou rampu narazil do prvního autobusu, který porazil dva další, ale poslední bohužel zůstal stát.

Přesto "Crusher", otec dvou dětí, získal ovace vestoje, když ho pomocí vysokozdvižného vozíku dostávali ven z auta zapíchnutého do prvního z autobusů, uvádí internetový server závodiště Evergreen Speedway.

Reklama

Výběr článků

Načítám