Hlavní obsah

Juraj Jakubisko o lásce slyší dennodenně

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečka a producentka Deana Jakubisková a známý režisér Juraj Jakubisko tvoří manželskou dvojici, která svou nerozlučností vytváří jakýsi originální pár mezi celebritami, které se neustále scházejí a znovu rozcházejí. Je proto příznačné, že zvláštní bylo i jejich seznámení. Vzájemně se totiž zamilovali v podchodu.

Článek

"Na naše seznámení si vzpomínám velmi dobře. V říjnu roku 1983 jsme se náhodou potkali uprostřed hluboké noci v Bratislavě v podchodu. Tehdy jsem už byla známá z několika rolí a Juraj mě samozřejmě poznal. Oslovil mě a to se mu stalo osudné. Za rok totiž byla svatba," prozradila Deana Jakubisková.

Deana ho kouše do ucha

Tvrdí, že i po dvaceti letech jsou s manželem do sebe pořád zamilovaní. Lásku si prý vyznávají každý den.

"Máme se skutečně velmi rádi a náklonnost si dáváme najevo mnoha způsoby. Když chci manželovi vyznat lásku, tak ho něžně kousnu do ouška," usmála se Deana Jakubisková.

Jakubisková: Ženy musí ustupovat

"Odborníci si pořád lámou hlavu, proč přibývá rozvodů. Ten důvod je ale velmi jednoduchý. Je to známka vzájemné intolerance a je jí čím dál tím víc. Myslím, žena musí vždy ustoupit svému muži, protože na rozdíl od žen mají muži tvrdohlavost v genech. Vůbec mi to nevadí, protože je pokaždé můj ústup oceněn. Třeba nádhernou kyticí," uvedla herečka a producentka.

Jakubisko na výročí zapomíná

Oslavy všech rodinných výročí, svátků, narozenin a dalších významných událostí zásadně připravuje sama, protože si, na rozdíl od svého chotě, všechna data perfektně pamatuje.

"Juraj si prostě nevzpomene, ale tak to má být. Správný manžel si totiž nepamatuje nic, ani termín svatby nebo datum narození svojí choti. Od toho je manželka, aby si to pamatovala, a tak vždy všechno připravím," s úsměvem si postěžovala Deana.

"Oslavy pořádáme zásadně doma, protože máme rádi soukromí a moje kuchyně je nejlepší v Česku a možná i v Evropě. Mezi moje speciality například patří kuře na červeném víně, které manželovi strašně chutná," uzavřela Jakubisková.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám