Hlavní obsah

Julia Volkovová z Tatu podruhé otěhotněla

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MOSKVA

Julia Volkovová z ruské dívčí dvojice Tatu očekává narození dítěte. Sdělila, že tentokrát nepůjde na potrat. Devatenáctiletá zpěvačka totiž v minulosti musela kvůli kariéře podstoupit interrupci, neboť kariéra jí nedávala dostatečný prostor pro mateřství. Pohlaví dítěte zůstalo v tajnosti.

Foto: Milan Haluška
Článek

Nastávajícím tatínkem je 24letý Paša Sidorov, s nímž se Julia seznámila v nočním podniku. Dva týdny poté se karatista a obchodník z Moskvy k Volkovové nastěhoval.

Julia je do přítele natolik zamilovaná, že dokonce požadovala, aby se stal právoplatným členem skupiny Tatu. Nikdy se tak ale nestalo. 

Obě mají přítele

Členky skupiny se nedávno rozešly se svým producentem Ivanem Šapovalovem kvůli image, kterou se jim snažil vtisknout.

"Ivan chtěl, abychom se staly loutkami v školních uniformách, předstíraly, že jsme lesbičky, a uskutečňovaly všechny skandální nápady, které se mu vylíhly v hlavě," vysvětlila Lena Katina. "Hrát si na lesbičky není lehké, jestliže obě máme přítele," dodala Julia.

Obě zpěvačky věří, že jim skalní fanoušci jejich otevřenost odpustí, neboť by spolu rády v hudební kariéře pokračovaly a sklízely úspěch.

Reklama

Související články

BBC zakázala klip Tatu

Klip měl být promítán v pátek v rámci hitparády Top of The Pops. Stanice své rozhodnutí zdůvodnila "nepřípustnými sexuálními scénami s pedofilním a lesbickým...

Tatu čeká české turné

V současné době nejslavnější ruská skupina Tatu, která se prosazuje i na Západě, v úterý 11. února zahajuje své české turné. Večer se představí v Hradci...

Sexem nabité Tatu

Nevšední slib si po úterním královéhradeckém koncertu ruského dua Tatu daly čtyři pardubické dívky. "Budeme se učit rusky, abychom při další návštěvě Tatu...

Výběr článků

Načítám