Hlavní obsah

Julia Robertsová čeká, až otěhotní

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hollywoodská hvězda Julia Robertsová je přesvědčená, že těhotenství se nemá plánovat. Ačkoliv přiznává, že se jí stále nedaří otěhotnět, věří, že nebesa se nakonec slitují.

Foto: Mikuláš Zoubek

Skupina Alison

Článek

"Myslím, že děti jsou věcí, nad níž mají moc sama nebesa. Ale já opravdu nevím, jaký je časový plán na nebesích," prohlásila herečka s úsměvem.

Mezi manželi to kvůli dítěti jiskří

Julia po dítěti údajně touží od té doby, co řekla "ano" svému současnému manželovi, kameramanu Danielu Moderovi. Celý uplynulý rok věnovala hlavní představitelka nezapomenutelného filmu Pretty Woman úsilí, aby s Danielem počala dítě.  

Dokonce to mezi nimi občas vyvolávalo napětí. Ale v rozhovorech a před kamerou se Julia nikdy nenechá dotazy týkající se těhotenství rozhodit. "Netrpíme kvůli tomu depresemi. Není proč. Ale snažíme se pořád," prohlásila herečka nedávno.

Sklání se před Moderem

Před několika dny se Julia opět rozpovídala o těhotenství a při té příležitosti složila svému manželovi veřejnou poklonu.  

"Mezi námi je velmi hluboký a spolehlivý vztah. Měla bych se každý den klanět manželství a kázat o něm jako o největším štěstí života," řekla moderátorovi jedné z amerických televizních stanic usměvavá Julia Robertsová, která se za Daniela Modera provdala v červenci loňského roku.

Reklama

Související články

Manžel Robertsové popírá zvěsti o rozvodu

Manžel populární hollywoodské herečky Julie Robertsové, kameraman Danny Moder, dementoval zprávy o jejich údajných manželských potížích poté, co jeden americký...

Julii Robertsovou stihl infarkt

Julii Robertsovou (35), nejkrásnější a nejlépe placenou tvář Hollywoodu, stihl 4. července v Evropě infarkt. Dnes odletěla zpátky domů a ani v nejmenším...

Výběr článků

Načítám