Hlavní obsah

John Cleese se bude na smrtelné posteli koukat na DVD

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský herec a člen legendárních Monty Pythonů John Cleese je nadšen: díky tomu, že jeden z nejslavnějších filmů těchto komiků Monty Pythonův smysl života právě vyšel na DVD, bude prý mít snad jednou na smrtelné posteli možnost se na něj konečně podívat.

Foto: Daniela Raušová

Současná podoba budovy Gymnázia Karla Čapka v Dobříši.

Článek

Třiašedesátiletý Cleese podle agentury WENN tvrdí, že kultovní snímek vlastně nikdy neviděl, třebaže v něm vedle řady dalších rolí ztvárnil i nezapomenutelnou postavu učitele sexu.

"Ještě jsem nedospěl do smutného stádia, abych seděl po večerech doma a koukal na své vlastní filmy," říká herec, i když přiznává, že by rád film ještě stihl do své smrti zhlédnout. "V posledním týdnu života, až mi bude 104, se nepochybně spolu se svou osmnáctiletou snoubenkou na Smysl života podívám," slibuje.

Cleese zcela vyloučil možnost, že by se slavní Monty Python dali opět dohromady. Společně se zbývajícími členy Michaelem Palinem, Terrym Jonesem, Erikem Idlem a Terrym Gilliamem (šestý člen Graham Chapman zemřel v roce 1989) sice prý udržují přátelské vztahy, ale mají stále tolik práce s vlastními projekty, že se už čtyři roky ani všichni společně nesešli. "Je absolutně nemožné, aby se alespoň většina z nás dokázala sejít v jedné místnosti, a to si nedělám legraci," vysvětluje Cleese.

Anketa

Patříte mezi fanoušky Monty Pythonů?
ano
92,9 %
ne
7,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 155 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám