Hlavní obsah

Jennifer Anistonová je na obalu magazínu zcela nahá

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Jennifer Anistonová známá především díky seriálu Přátelé se rozhodla svléknout pro magazín GQ. Přestože na fotografii nejsou choulostivé partie vidět, zařadila se představitelka sympatické Rachel mezi známé ženy vyfocené v rouše Evině. Pro magazín GQ se sice již jednou nechala vyfotit nahoře bez, tentokrát však zašla ještě o malý krok dál.

Článek

Lednové vydání magazínu GQ, na které se již teď těší statisíce mužů po celém světě, je plánované na 23. prosince. Celá akce je navíc dobře naprogramována tak, aby upozornila na to, že se do kin chystá film, ve kterém hraje Jennifer Anistonová hlavní roli společně s hercem Owenem Wilsonem, který se v roce 2007 neúspěšně pokusil o sebevraždu. 

Netrvalo však ani hodinu od zveřejnění fotografie a už se na nejednom blogu objevily poznámky, jejichž autoři tvrdí, že ještě neviděli fotografii, která by byla z většího poměru dílem programů na úpravu fotek, než je právě tato. Zlatavá barva celého těla a každý centimetr doslova dokonalý, to prý není skutečný vzhled jejího těla.

Reklama

Výběr článků

Načítám