Hlavní obsah

Jehně se narodilo s lidskými rysy, farmář málem dostal infarkt

Novinky, zpe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Machačkala

V Dagestánu se narodilo jehně s mimořádně neobvyklou podobou. Jeho tvář vypadá, jako kdyby patřila člověku, uvedl britský server Daily Mail. Když zvíře spatřil jeho majitel, podle svých slov málem dostal infarkt.

BEZ KOMENTÁŘE: Jehně vypadá, jako kdyby mělo tvář člověka

 
Článek

Zvíře má člověku podobnou tlamu, nos i oči. Uši jsou takové, jaké by měla ovce mít. „Když se narodilo, málem jsem dostal infarkt,“ vypráví farmář Blasius Lavrentiev, kterému zvláštní tvor patří.

„Měli jsme těžkou zimu. Když jsem zjistil, že moje ovce bude mít mládě, byl jsem rád, že ho budu moct prodat a vydělat si tak zase nějaké peníze,“ říká farmář. Když však ovce porodila, nastal šok.

Dvouhlavé jehně

Není to poprvé, kdy se zvíře narodilo s něčím zvláštním. Například před dvěma lety se kazašskému pastevci narodilo jehně, které mělo pět nohou a tři oči.

Pár roků zpět zase v Palestině ovce porodila jehně s dvěma hlavami. Podobně poznamenaná jehňata ale obvykle dlouho nepřežívají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám