Hlavní obsah

Jako z akčního filmu. Nejprve muž sundal bundu a následně i zloděje

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zle se přepočítal zloděj, který 13. ledna vběhl do klenotnictví v anglickém Prestonu. Měla to být podle všeho rychlá a jednoduchá akce. Muž však nepočítal s tím, že se mu prodavač i zákazníci postaví. Jeden z nich si na něj počkal u dveří a nekompromisně ho zastavil.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadení klenotnictví mělo pro zloděje velmi rychlý konecVideo: AP

 
Článek

Z dvaapadesátiletého Andy Fiddlera je hrdina. Když totiž uviděl zloděje přeskakujícího pult, nerozmýšlel se ani na okamžik. Sundal si bundu a počkal si až se bude Jameson-Kennedy vracet zpátky ke dveřím. Prchajícího muže pak složil na zem.

Zlodějíček se sice dokázal z Fiddlerova sevření vymanit, vyběhnout z obchodu už ale nestihl. Vrhli se na něj totiž i prodavači a spolu s Fiddlerem ho nakonec přemohli. Policisté, kteří na místo dorazili za pět minut po oznámení pokusu o krádež, už jenom zloději nasadili pouta a odvedli si ho.

„Byl fantastický,“ prohlásil spolumajitel obchodu Gary Shaw na adresu Andyho Fiddlera, který si v onen inkriminovaný okamžik v obchodě zrovna vybíral prsten pro svou snoubenku. Sám Fiddler bral celou záležitost s humorem. „Ve filmu by mě měl hrát Robert DeNiro,“ žertoval v rozhovoru pro server Daily Mail.

Aaron Jameson-Kennedy byl odsouzen na 16 týdnů za mřížemi. Musí rovněž zaplatit pokutu ve výši 115 liber (zhruba 3300 korun).

Reklama

Výběr článků

Načítám