Hlavní obsah

Hudebník Brian May je v nemocnici s poraněným zadkem

Britský hudebník Brian May trochu vylekal své fanušky fotografií na instagramu, na níž je v roušce a krátkým videem z nemocničních chodeb. Hned ale všechny ujišťuje, že koronavirus jej „díky Bohu nedostal”. Důvod jeho hospitalizace je stejně tak banální, jako úsměvný. Má poraněný zadek jako následek přespříliš nadšeného zahradničení.

Foto: Profimedia.cz

Hudebník Brian May

Článek

Kytarista skupiny Queen a astrofyzik Brian May je známý tím, že své fanoušky pravidelně zásobuje příspěvky na Instagramu. V minulých dnech se ale odmlčel, což pro něj bylo netypické a mohlo vést k obavám, že i on se nakazil koronavirem.

Před dvěma dny ale umělec nakonec prolomil mlčení a uveřejnil svou fotku s rouškou a také krátké video evidentně natočené cestou na kolečkovém křesle po chdobách nemocnice. K němu připojil vysvětlující vzkaz:

„Kromě toho, že jsem byl příliš přetažený a zaměstnaný spoustou poviností, ... roztrhal jsem si svůj gluteus maximus (velký hýžďový sval - pozn. red.) na kusy ve chvíli svého přespříliš nadšeného zahradničení.”

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Reality check ! For me. No - the Virus didn’t get me yet - thank God. Hope you’re all keeping extra-safe out there. A decision to relax controls doesn’t suddenly make the danger go away. But me ?? Yes, I’ve been quiet. Reason ? As well as getting over-stretched and harassed by too many demands ... I managed to rip my Gluteus Maximus to shreds in a moment of over-enthusiastic gardening. So suddenly I find myself in a hospital getting scanned to find out exactly how much I’ve actually damaged myself. Turns out I did a thorough job - this is a couple of days ago - and I won’t be able to walk for a while ... or sleep, without a lot of assistance, because the pain is relentless. So, folks ... I need to go dark for a while, getting some complete rest, at home. Please, please don’t send me sympathy - I just need some healing silence for a while. I’ll be back - but I need the complete break. OK ? Thanks. Take care out there. Bri

Příspěvek sdílený Brian Harold May (@brianmayforreal), Kvě 6, 2020 v 6:44 PDT

„Takže jsem se znenadání ocitl v nemocnici, kde mě skenují, aby se zjistilo, jak moc jsem si ublížil. Ukazuje se, že jsem byl důkladný,” poznamenává ke svému zranění. Co přesně na zahradě dělal, však May neupřesňuje.

„Nebudu nějakou chvíli schopen chodit ... nebo ležet bez spousty pomoci, neboť ta bolest je nepřetržitá,” vysvětluje hudebník a s fanoušky se na čas loučí: „Prosím, prosím, neposílejte mi projevy soucitu. Prostě jen potřebuji na chvíli něco léčivého ticha. Vrátím se, ale potřebuji úplnou přestávku, OK? Díky. Opatrujte se.”

May v dubnu vydal novou verzi legendární písně Queen We are the champions na podporu lidí pracujích v první linii boje protikoronaviru. Na nové verzi písně - natočené pomocí mobilních telefonů - pracoval s Rogerem Taylorem a zpěvákem Adamem Lambertem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám