Hlavní obsah

Hokejista Hejduk se v lednu stane tatínkem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ÚSTÍ NAD LABEM

Nejlepší střelec uplynulého ročníku hokejové NHL Milan Hejduk očekává v lednu přírůstek do rodiny. A možná nejen jeden. Manželka útočníka Colorada Avalanche Zlatuše je ve třetím měsíci těhotenství a podle jejího chotě to vypadá na dvojčata.

Foto: Ivana Kvasnicová
Článek

"Ze dvou kluků by mohli být hokejisté. Nejlepší by ale bylo, kdyby to byl kluk a holka," rozdával ústecký rodák úsměvy na dnešní tiskové konferenci před plánovaným charitativním utkáním na pomoc dětské onkologii tamní Masarykovy nemocnice.

Hejduk sám je jedináček a pochází ze sportovní rodiny. Otec Milan byl ligovým hokejistou v Pardubicích a Ústí nad Labem a matka Blanka hrála v obou městech tenisovou ligu.

Bez ohledu na radostné očekávání se Hejduk už příští pondělí zapojí do přípravy s týmem Pardubic. Křídelní útočník "Lavin" z Denveru se během domácí dovolené věnoval zejména golfu a tenisu. Na přípravný kemp Colorada odcestuje až začátkem září.

Reklama

Výběr článků

Načítám