Hlavní obsah

Herečka roku Plodková překvapila: skoro ve třiceti poprvé na módním mole

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Jana Plodková (29), čerstvá držitelka Českého lva za hlavní ženskou roli, si vyzkoušela roli modelky. Poprvé v životě se prošla po módním mole a s modelingovou kariérou chce dál pokračovat.

Článek

"Bylo to fajn. Moc jsem si to užívala," řekla Novinkám Jana Plodková po módní přehlídce E.daniely. Herečka byla hlavní hvězdou přehlídky, předváděla i závěrečný model a při defilé šla po boku návrhářek Daniely Flejšarové a Evy Janouškové.

"Jana Plodková je velice krásná a charismatická. V naší agentuře je čerstvě. Věřím, že  bude velmi úspěšná a bude mít hodně práce," řekl Novinkám Rosťa Janků z modelingové agentury Jaro management.

Prioritou pro Plodkovou nadále zůstává herectví. Získala Českého lva za hlavní roli ve filmu Protector, nyní září na televizi Prima v seriálu Zázraky života. "Chyběla mi kamera a když žádná filmová práce nepřicházela, kývla jsem na seriál," dodala pro Novinky Plodková.

Módní přehlídku si nenechala ujít dokonce první dáma Livie Klausová. Doprovázela jí Veronika Klausová, manželka jejího mladšího syna Jana, asistentka a osobní strážce.

"Vždycky se mi přehlídka E.daniely líbí. Není to klišé, není to nadsázka. Všechny přehlídky jsou úžasné. Vybrala jsem si hned několik modelů a už jsem si je zamluvila," řekla Novinkám Livie Klausová.

Návrhářky Flejšarová a Janoušková šijí modely první dámě přímo na míru. "Kdybyste si myslela, že štíhlé modelky mají stejné míry jako já, tak to byste se malinko mýlila. Mám trošku jiné míry," usmívala se Klausová.

Václav Klaus svoji ženu na přehlídky nedoprovází. "Manžel na přehlídky nikdy nechodí. Má důležitější věci na práci," dodala první dáma.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám