Hlavní obsah

Hana Zagorová šprtá na Madeiře

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ve vlnách Atlantiku si na Madeiře užívá prázdniny zpěvačka Hana Zagorová se svým manželem, operním pěvcem Štefanem Margitou. Po náročné sezóně prý působí mořský vzduch blahodárně na jejich hlasivky a příjemné počasí je uvádí do relaxační pohody.

Foto: archiv Miss Junior

Pana starostu Toufara návštěva finalistek soutěže Miss Junior zjevně potěšila.

Článek

"Počasí je sice trochu chladnější než v Česku, ale je tady nádherně. Užíváme si to naplno. Koupeme se, chodíme se opalovat a každý den ochutnáváme zdejší speciality. Většinou jsou to různé druhy ryb upravené na všechny možné způsoby. Jsou neskutečně skvělé. A k tomu samozřejmě dobré víno," svěřila Hana Zagorová.

Přestože se Hanka přiznala, že umí na plážích lenošit, nicnedělání jí nevydrží dlouho. "Zrovna jste mě chytli u bazénu, kde se učím texty. Manžel se pro změnu šprtá na balkóně našeho pokoje. Máme toho hodně a vlastně jsme už léta nezažili dovolenou, na níž bychom se věnovali pouze sobě a odpočinku. Bohužel to nejde."

A tak i uprostřed exotického ráje v příjemném hotelu občas zapomíná, že je na dovolené. Myšlenkami je u svého nového projektu. "Za několik dní se vrátíme do Prahy a já jdu okamžitě do studia nahrávat. Manžel je na tom podobně. Takže i tady na Madeiře se oba učíme. Ale nestěžuji si. Nejsme takové ty stoprocentně odpočívací typy, ale možná by občas neškodilo úplně vysadit a skutečně pouze odpočívat. Toho se ale zřejmě nedožijeme nikdy," povzdechla si Hana Zagorová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám