Hlavní obsah

Halle Berryová moderátora nesbalila

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Herečka Halle Berryová má poslední dobou smůlu na muže, kteří ji využijí a odkopnou. Stejně s ní naložil i britský televizní moderátor Steve Jones, s nímž v Londýně dělala rozhovor v televizní show T4. Hollywoodská kráska byla šestadvacetiletým mladíkem natolik unešená, že ho v přímém přenosu pozvala do Los Angeles na oběd a na rande. A se zlou se potázala.

Foto: Jiří Cysař

Eva Samková a Veronika Vítková s novou knihou Soči 2014

Článek

I když vše při rozhovoru naznačovalo, že jde o jasnou a dohodnutou věc, z bleskového flirtu zřejmě nakonec nebude vůbec nic. Steve totiž Halle ihned po skončení show zazdil. Kolegové ho viděli mnohokrát se líbat se spolupracovnicí, televizní moderátorkou Liz Fullerovou, s níž pracuje na velšském programu Pop Factory.  

Prozvání přijal jen pro pobavení diváků

"Pokud Steve něco Halle slíbil, zřejmě to udělal jen pro efekt a pro pobavení diváků. S Liz společně tráví téměř všechen čas a na vánoční recepci od sebe neodtrhli ruce. Jsou velkými přáteli již od začátku Pop Factory, ale na Vánoce byli každý se svou rodinou, tak si všechno musí nyní vynahradit," prozradil zdroj britskému listu The Daily Sport.  

Zatímco rozmarný Steve zřejmě na svůj rozhovor s Halle zapomněl a považuje jej za jeden z mnoha, sedmatřicetileté herečky, která prochází manželskou krizí s Ericem Benétem, se jeho ignorování dotklo. Prostřednictvím své mluvčí britským fanouškům vzkázala, že ji Steve skutečně učaroval, ale že se kvůli jeho reakci svět nezboří.

Reklama

Související témata:

Související články

Berryovou Oscar rozhodně nezměnil

Čokoládová kráska Halle Berryová nedokáže pochopit lidi, kteří ji kritizují za pózování na obálku listopadového čísla pánského magazínu FHM. Jistým vlivným...

Berryová věří, že potká pravou lásku

Přestože herečka Halle Berryová nikdy neměla v lásce příliš štěstí, nezanevřela na ni a stále věří, že jednou potká toho pravého muže, který ji bude provázet...

Halle Berryová se nechala napálit

Hollywoodská herečka Halle Berryová při koupi nového domu naletěla podvodníkům, kteří vydávali nemovitost za dokonalou. Postupem času se ale ukázalo,...

Výběr článků

Načítám