Hlavní obsah

Fotograf Jan Saudek se stal poosmé otcem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Jednasedmdesátiletému českému fotografovi Janu Saudkovi se v neděli narodil syn Matěj. Večer mu ho v porodnici v Praze - Podolí porodila jeho šestadvacetiletá přítelkyně Pavlína Hodková. Potvrdila to i Saudkova bývalá přítelkyně Sára Saudková, která má tři děti s jeho synem Samuelem.

Článek

Podle informací deníku Blesk byl Saudek po celou dobu u porodu a Matějovi, který měřil 49 centimetrů a vážil 3,65 kilogramů, prý přestřihl pupeční šňůru.

Jan Saudek oznámil veřejnosti, že bude poosmé otcem, v říjnu loňského roku, když byla jeho přítelkyně už v šestém měsíci těhotenství. Momentálně žije s Pavlínou, novinářkou původem z Chomutova, na pražském Žižkově.

Saudek byl třikrát ženatý. Ve všeobecnou známost vešel až jeho vztah právě se Sárou - nyní snachou, která od něj nejprve převzala příjmení, později se provdala za jeho syna.

Reklama

Související témata:

Související články

Jan Saudek: Na velkou fotografii teprve čekám

Fotograf Jan Saudek (71) se do historie světového umění zapsal především unikátními kolorovanými fotografiemi, které tvoří víc jak půl století ve svém...

Výběr článků

Načítám