Hlavní obsah

Finské premiérky se zastali v Srbsku. Pozvali ji na hudební festival

Po skandinávských ženách našla finská premiérka Sanna Marinová, která vyvolala zájem médií záběry z party, zastání i na jihovýchodě Evropy. Pozvali ji organizátoři největšího srbského hudebního festivalu Exit s tím, že její energie a pozitivní přístup jsou více než vítané.

Foto: Profimedia.cz

Finská premiérka Sanna Marinová

Článek

Organizátoři pořádají o víkendu speciální taneční část festivalu Exit’s Sea Dance, který je součástí festivalu Exit, na pláži nedaleko černohorské Budvy.

Zakladatel festivalu Exit Dušan Kovačević jménem organizátorů ve čtvrtek oficiálně pozval finskou premiérku, jež čelila kritice kvůli záběrům z party, na kterých divoce tančila.

Kovačević na Instagramu uvedl, že taková energie a pozitivní přístup jsou na festivalu více než vítané a dodal, že finská premiérka je vítaná nejen na taneční části festivalu, ale samozřejmě i na hlavním festivalu Exit, který se v Novém Sadu uskuteční v červenci příštího roku.

„U veřejných osobností se hranice mezi veřejným a soukromým stírají, ale určitě mají právo na svůj volný čas, zábavu a dobrou náladu,“ dodal Kovačević.

Právě soukromí finské premiérky se stalo předmětem veřejných debat minulý týden poté, co na Instagram unikly záběry, na nichž politička tančí spolu s přáteli na večírku. Sama Marinová připustila, že předtím něco vypila.

Hele, taky paříme. Dánky sdílejí videa na podporu přistižené finské premiérky

Evropa

Finská premiérka měla po večírku test na drogy negativní

Zahraniční

Poté, co dvě účastnice večírku anonymně sdělily na sociálních sítích, že se navíc na onom mejdanu ve velkém konzumoval kokain, Marinová podstoupila test na drogy, který vyšel negativně.

Dánské ženy v reakci na „aféru“ následně začaly zveřejňovat na sociálních sítích videa, na nichž si taky pořádně užívají s tím, že i ženy mají právo na to se pořádně odvázat.

Reklama

Výběr článků

Načítám