Hlavní obsah

Finalistky České Miss přestály ve zdraví turbulence cestou do exotického ráje

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Punta Cana

Velmi dlouhý jedenáctihodinový let finalistek České Miss 2010 se obešel bez větších potíží. Tradiční turbulence dívky ustály a otevřely si tak cestu k desetidennímu pobytu v Dominikánské republice, kde absolvují soustředění.

Článek

"Měly jsme trochu strach, ale v těch místech byly naštěstí jen relativně malé turbulence," sdělila pocity dvanáctky adeptek na korunku královny krásy jedna z finalistek, Tereza Maláčová.

Dívky tráví svou dovolenou ve známém dovolenkovém resortu Punta Cana. Zástupci cestovní kanceláře ESO travel jim pak zajistili pobyt v exkluzivním hotelu Majestic Elegance, který patří k těm nejlepším hotelům v oblasti.

Do prvního dne sice finalistky a jejich doprovod přivítala zatažená ranní obloha, ale brzy ji vystřídalo jasné, slunečné počasí. Denní teploty se v Dominikánské republice nyní pohybují kolem 28 stupňů.

Na koních k vodopádům

O víkendu fotily dívky pro katalog České Miss 2010. A Pepé Majeský, režisér finálového večera, který bude v březnu vysílat v přímém přenosu TV Nova, se vydal na obhlídku a vyhledával nejlepší místa pro natáčení televizních medailonků finalistek.

Krásky navštíví hlavní město Santo Domingo, v němž se setkají s vládními představiteli Dominikánské republiky, mimo jiné s ministrem kultury. Čeká je rovněž výlet na krásný poloostrov Samaná. Na koních se tam vydají k vodopádu El Limón a projedou se také na terénních buginách.

Reklama

Výběr článků

Načítám