Hlavní obsah

Finalisté X Factoru se připravují na Popcornovou noc

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náročný týden příprav na Popcornovou noc plnou hitů z filmů a seriálů si finalisté X Factoru zpříjemnili návštěvou nového českého filmu Bobule. V neděli 6.dubna ve 20 hodin čeká finálovou desítku soutěžících X Factoru již třetí živé vystoupení.

Článek

Finálový večer tentokrát ponese podtitul Popcornová noc a zazní v něm hity, které proslavily filmy či seriály. Diváci se tak mohou těšit na slavné písně ze Shreka, Rockyho, Tenkrát na Západě, ale i z Pelíšků či seriálu Přátelé.

Hostem večera bude Iva Frühlingová, držitelka ocenění Skokan roku v anketě Český slavík z roku 2006. Její debutové album Litvínov získalo zlatou i platinovou desku a písně z alba se objevily i na soundtracku k filmu Román pro ženy.

A kdo opustí soutěž o tomto víkendu? Podle sázkařů to vypadá na jednu z Jandových kapel. "Dle našich kurzů to bude skupina Divoký kočky, která má kurz na vyřazení 2:1 a nebo skupina Za 5 dvanáct s kurzem 2,1:1,“ řekl mluvčí Tipsportu Lubomír Ježek.

Reklama

Související články

X Factor vstoupil do finálové fáze

Soutěž X Factor se v neděli na Nově přehoupla do finálových kol. Porotě se pro ně podařilo objevit několik skutečných talentů, i tak ale pořad celkově působí...

X Factor: čokoláda, místy s bílým povlakem

V neděli v noci odvysílala Nova další díl soutěže X Factor, který tentokrát nesl označení "čokoládový", tedy zaměřený na tzv. černou muziku. Vcelku pěkné hlasy...

Výběr článků

Načítám