Hlavní obsah

Ewě Farne vyhrožují psychopati, rodiče před ní schovávají poštu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Teprve šestnáctiletá zpěvačka Ewa Farna už zná stinné stránky slávy. Kromě zástupů milujících fanoušků má bohužel kolem sebe psychopaty, kteří jí vyhrožují. Rodiče Ewu proto nepouštějí k emailové poště.

Článek

"Jsou bohužel lidé, kteří mi přes maily vyhrožují. Rodiče proto veškerou mailovou poštu nejdřív roztřídí a pak teprve ji můžu číst já. Nechtějí, abych měla strach a trápila se," řekla Novinkám Ewa. Bezpečnostní opatření zatím neplánuje, bodyguardy se neobklopuje.

"Kdybych začala cítit, že jsem opravdu v nebezpečí, tak bych o tom určitě uvažovala. Zatím se zatím ale netrápím. Kdybych se měla bát, tak bych svoji práci nemohla dobře dělat," vysvětlila.

Ewa sama o sobě tvrdí, že je velmi nekonfliktní a přátelská. Spolužáci jí mají rádi a sláva jí nijak ve škole neublížila. "Oni ví, že jsem spravedlivá a žádnou protekci bych nesnesla. V prváku mi při zkoušení chtěla profesorka dát dvojku a já sama jí řekla, že si ji nezasloužím a vyžádala jsem si trojku," dodala. 

Přítele Ewa zatím stále nemá. "Pendluju mezi školou a zpíváním. Žádný volný čas mi nezbývá. Stále bydlím v Těšíně a nejvíc času mi zabírá dojíždění. To je vážně síla," dodala zpěvačka, která je poslední dobou také hodně zavřená ve studiu. Chystá novou desku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám