Hlavní obsah

Duchovny se chce kvůli Britney přestěhovat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MALIBU

Jen těžko snáší svou novou sousedku herec David Duchovny. V blízkém okolí jeho kalifornského domu se nedávno zabydlela zpěvačka Britney Spearsová, kvůli níž se herec chce dokonce odstěhovat na klidnější místo.

Foto: Adéla Rúčková Moravcová (archiv)

Foyer městské knihovny v Dobrušce zdobí v současnosti půvabné obrázky ilustrátorky Adély Rúčkové Moravcové.

Článek

Spearsová a její manžel, tanečník Kevin Federline se do Malibu přistěhovali asi před dvěma měsíci. Od té doby jejich přítomnost prý vadí hollywoodské hvězdě Davidu Duchovnymu a jeho ženě Tée Leoniové.

Zpěvačka na sebe totiž upoutává přílišnou pozornost ze strany médií, což je podle herce hotové "šílenství". Zlé jazyky přitom tvrdí, že Davidovi vadí, že se paparazzi zajímají více o Spearsovou než o něj.

Jedno z nepříjemných rozčarování čekalo na Duchovnyho nedávno, když navštívil místní restauraci. Zprvu si myslel, že fotografové čekající před podnikem mají spadeno jen na něho, pak se ale ukázalo, že ve skutečnosti se zde nashromáždili kvůli blonďaté zpěvačce. Nyní proto bude vybírat k bydlení takové místo, kde mezi hvězdami nižšího kalibru vynikne.

Související témata:

Výběr článků

Načítám