Hlavní obsah

Diváci vyřadili ze StarDance Čenského a Bufkovou

Právo, Jana Perglerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Diváci poslali v sobotu večer svými SMS hlasy z taneční soutěže České televize StarDance herce Jana Čenského a závodní tanečníci a studentku pedagogické fakulty Terezu Bufkovou z České Lípy.

Článek

Jejich tango na skladbu Hernando`s Hideway se však publiku v sále líbilo. Kolik hlasů vypadlíci od diváků obdrželi, televize nezveřejňuje. Od poroty dostal Čenský s Bufkovou 25 bodů, stejně jako pár Václav Vydra a Petra Kostovčíková, a skončili shodně na předposledním místě. Jako poslední se porotcům v sobotu jevila herečka Jana Švandová se Zdeňkem Fenčákem, jejichž jive "panenky na klíč" ohodnotili pouhými 19 body. U odborníků je po třetím kole tanečků stále vysoce ceněný projev herečky Mahuleny Bočanové s Jaroslavem Kunešem, dostali 35 bodů.

Příští sobotu předvede šest zbylých párů buď paso doble, nebo slowfoxtrot. "Všechny páry prokázaly po týdnu obrovské zlepšení," řekl novinářům po skončení přenosu porotce Zdeněk Chlopčík.

Vypadlý pár se od poroty dočkal něčeho, čeho bylo ve StarDance dosud jako šafránu - vtipné hlášky. Porotkyně Eva Bartůňková prohodila na adresu Čenského: "Viděla jsem spíše vojáka, který pochoduje, než tanečníka, který vede děj." Čenský se čepířil: "Jsem jako kohout, co pochoduje na dvorku. Erotiku až v kurníku."

Porota je svými výroky odborná, ale po třech kolech se, marná sláva, projevuje studená jako psí čumák a těžko už to zřejmě otočí. Diváky v publiku a u obrazovek zjevně rozpaluje něco jiného, než že by tanečnice měla mít "měkčí kolena." Porotci se ohánějí slovy, jako kdyby seděli u profesionálního závodního tancování, StarDance je však show určená k pobavení diváků. A tomu by měly odpovídat i hlášky. Zejména Michael Kocáb by nemusel volit výrazy jako politik, ale více jako showman.

Kdo sedí v porotě tanečních soutěží

StarDance na ČT

Eva Bartůňková - s manželem Petrem jsou dvojnásobnými mistry a šestinásobnými vicemistry světa v kategorii Senior Latin

Vlastimil Harapes - tanečník

Zdeněk Chlopčík - mistr ČR v latinskoamerických tancích a trenér

Michael Kocáb - skladatel a muzikant

Let`s Dance na TV Markíza

Jozef Bednárik - divadelní režisér

Ján Ďurovčík - choreograf

Dagmar Hubová - taneční pedagožka

Elena Jágerská - profesionální  tanečnice

To slovenská porota, která na Markíze hodnotí stejnou soutěž Let‘s Dance, je svými výroky každou neděli večer mnohem šťavnatější a kousavější. Nechybějí přirovnání jako "jste zelená erotická zmije" a podobná slova, které show zpestří. Na Markíze tančila Helena Vondráčková a Kateřina Brožová, obě již ze soutěže vypadly.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám