Hlavní obsah

Depardieu mladší si přivydělával jako gigolo

Právo, nek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Syn slavného francouzského herce Guillaume Depardieu (33) na sebe prozradil skandální novinu - v mládí si finančně přilepšoval jako gigolo, a to pro ženy i muže. Odhalení Depardieu učinil v autobiografické knize, jejíž úryvky zveřejnil magazín Paris Match.

Foto: Jiří Kubík

Jednání hejtmana Středočeského kraje Josefa Řiháka s místostarostou Příbrami Ivanem Šedivým a Janem Kroupou z Ředitelství silnic a dálnic ČR.

Článek

"Nevynášelo to málo, v každém případě mi to dalo ekonomickou nezávislost," přiznal Guillaume.

Začal v patnácti

Začal s tím v patnácti ve chvíli, když mu jednou večer ujel vlak při návratu ze školy. Jistý muž mu na nástupišti nabídl peníze na taxi, když se nechá pozvat na skleničku.

"V té chvíli jsem vše pochopil," vzpomíná Guillaume, jehož první "honorář" činil 500 franků (v přepočtu 2 500 korun).

Ničeho nelituje

Bouřlivák Guillaume v knize psané formou rozhovorů dále líčí své bohaté zážitky s drogami, komplikované vztahy s otcem Gérardem i to, jak v osmnácti putoval za mříže pro krádež.

Ničeho prý ale nelituje, jen si nepřeje, aby si jeho tříletá dcera Louise knihu přečetla dříve než v šestnácti.

Loni v létě se Guillaume ocitl v hledáčku bulvárního tisku, když si nechal amputovat pravou nohu, zasaženou tzv. zlatým stafylokokem. Šlo o následek operací po těžké nehodě na motorce v roce 1995.

Související témata:

Související články

Guillaume Depardieu napadl muže v baru

Francouzský herec Guillaume Depardieu byl v sobotu 23. srpna zadržen policií, když ohrožoval neznámého muže v baru ilegálně drženou zbraní.

Dépardieu mladší vyvázl s podmínkou

Guillaume Dépardieu, 32letý syn slavného francouzského herce Gérarda Dépardieua, byl odsouzen k devíti měsícům s podmíněným odkladem za to, že se v srpnu...

Výběr článků

Načítám