Hlavní obsah

David Beckham se koupal v kojenecké vodě

David Beckham uvěřil před jedenácti lety vtipu asistenta manažera Briana Kidda a při jednom výletu do Ruska se koupal ve vodě Evian, kterou do vany vylil z obrovské hromady lahví. Vtipálek mu totiž namluvil, že je voda ještě devět let po katastrofě v Černobylu kontaminovaná a obsahuje radioaktivní prvky.

Článek

David Beckham nebyl jediným nachytaným, ve spárech vtipu se ocitli i jeho tehdejší spoluhráči z Manchesteru United Ryan Giggs, Gary a Phil Neville. Brian Kidd totiž na pohárovém výjezdu do Volgogradu tehdy mladým fotbalovým hvězdičkám namluvil, že pokud se budou koupat v tamější kontaminované vodě, tak jim mohou vypadat vlasy. Tato představa byla pro vyhlášeného metrosexuála už tehdy zřejmě natolik děsivá, že se raději koupal v balené vodě.

Vedení týmu si všimlo něčeho podezřelého až v ten moment, kdy začal tým spotřebovávat více vody, než bylo obvyklé. Tuto humornou událost odhalil Ian Dunwoody, který organizuje cesty Manchesteru United do zahraničí.

Podle deníku The Sun Dunwoody řekl: "Vzali jsme si s sebou své vlastní jídlo a balenou vodu. Když jsem se zeptal, proč mizí tolik vody, tak mi otevřeně řekli, že si ji nebrali jen na pití, ale hlavně na umývání. Nemusím snad ani říkat, že nás to stálo tisíce liber."

Reklama

Související témata:

Související články

Beckham chystá párty za 27,1 miliónu korun

Britské ostrovy jsou kolébkou fotbalu a rodák z londýnského Leytonstonu David Beckham (30) je jeho největší současnou hvězdou. Aby si před nadcházejícím...

Výběr článků

Načítám