Hlavní obsah

Dagmar Kludská chce věštit prezidentovi

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Dagmar Kludská se kartářstvím zabývá již čtyřicet let. Nejvíce proslula díky předpovědi Dagmar Veškrnové, že se jednou provdá za bývalého prezidenta Václava Havla. Nyní by ráda předpověděla budoucnost také jeho nástupci Václavu Klausovi.

Foto: KÚ Plzeňského kraje

S ohledem na turistický ruch je důležité, že oprava tohoto nejvíce zničeného úseku silnice z Horažďovic do Sušice byla ukončena před zahájením sezóny.

Článek

"Štěstí se nedá oblafnout," tvrdí Kludská, která je nejšťastnější, když tráví čas se svými čtyřmi dětmi a vnoučaty. Jedna z jejích dcer dokonce v sobě objevila matčin talent a ráda by jako ona vykládala karty.  

Nepříjemnostmi lidi zbytečně nezatěžuje

Mnohé lidi zajímá, jak se dostat ke štěstí, úspěchu a bohatství. Podle Kludské je však tato cesta poměrně složitá. Může se na ni vydat jen ten, kdo spojil rozum, pracovní nasazení a nadšení. Kartářka rovněž zastává názor, že štěstí přeje připraveným.

Nepříjemné věci, které při výkladu zjistí, nikdy nesděluje přímo. Jen naznačuje, že by se něco podobného mohlo stát, zbytek nechá na konkrétní osobě. 

"Rozhodně nikoho neděsím. Mám ale zpětnou vazbu, většinou se lidé ke mně vracejí. Na osmdesát procent se moje věštby vyplní. A to je, myslím, dost," míní Dagmar Kludská.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám