Hlavní obsah

Cruise uspořádal Beckhamovým tajnou narozeninovou party

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Tom Cruise novinářům vypálil rybník a skoncoval s pomluvami o tom, že se s manželi Davidem a Victorií Beckhamovými nesnášejí. Fotbalistovi a jeho ženě totiž uspořádal tajnou oslavu narozenin. Využil k tomu přitom svůj soukromý letoun, do něhož sezval všechny Beckhamovic kamarády.

Článek

Společně s manželkou Katie Holmesovou připravil Cruise slavnost ve vinohradu svého kamaráda v kalifornském Napa Valley. Pětačtyřicetiletá hvězda filmu Top Gun Davidovi původně nabídla pouze soukromý letoun, na němž se měl s Victorií během posezení ve dvou vydat na výlet.

Na letišti v Los Angeles ale oslavence v soukromém letadle čekala také Heidi Klumová, Seal, Kate Beckinsalová a Len Wiseman. A bylo jasné, že je připraven pořádně veselá party.

„Čekali, že si užijí tichý výlet pro dva, ale Tom tajně uspořádal výlet na oslavu Victoriiných narozenin z minulého týdne a Davidových z pátku. Všichni čekali v letadle s dortem a šampaňským!“ prozradil nejmenovaný zdroj britskému Daily Mail.

Victoria oslavila čtyřiatřicáté narozeniny 17. dubna, její manžel David 2. května třiatřicáté.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám