Hlavní obsah

Bush mluvil, lidé však slyšeli záchodové tlachání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Do dějin televizních trapasů se nesmazatelně zapsala ostřílená moderátorka zpravodajského kanálu CNN Kyra Phillipsová. Během krátké přestávky si odskočila na WC, a aniž si uvědomila, že její mikroport zůstal zapnutý, začala s kolegyní projednávat její manželské problémy.

Článek

Podobné nepříjemnosti se sice občas stávají, Kyřin dialog s přítelkyní se však odehrával během živého vysílání projevu prezidenta George W. Bushe k prvnímu výročí tragédie, již vyvolal hurikán Katrina.

Diváci viděli na obrazovkách prezidenta USA, z reproduktorů se však místo jeho slov nesl moderátorčin soukromý rozhovor o problémech s muži jako manžely i milenci.  

Právě v nejnapínavějším momentu ho však přerušil rozběsněný hlas z režie, požadující, aby Kyra, která je nositelkou titulu Zpravodaj roku a držitelem několika cen Emmy za investigativní žurnalistiku, okamžitě vypnula svůj mikrofon a dala veřejnosti šanci poslechnout si, co říká hlava státu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám