Hlavní obsah

Bond se hlásil ve službě Jejímu Veličenstvu

Právo, hof

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Sama královna Alžběta II. si přišla zkontrolovat, co vyvádí její věrný poddaný James Bond, agent tajné služby Jejího Veličenstva č. 007 na filmovém plátně. Stala se tak celebritou mezi všemi celebritami nižší třídy, které si úterní večer vyhradily pro návštěvu premiéry nové bondiády Casino Royale a mohly se tak seznámit i s krásami České republiky, kde se natáčela.

Článek

Na londýnské premiéře a na večeři v hotelu Holiday Inn, jež následovala, samozřejmě nemohla chybět průkopnice nové profese návštěvnic společenských večírků Paris Hiltonová, sirové Elton John a Sting či skvělý fotbalista Teddy Sheringham a stovky dalších VIP hostů.

Michael McAdam, který akci pořádal, si ji nemohl vynachválit. "Ještě nikdy nebyl kolem žádné bondovky takový rozruch jako tentokrát," řekl novinářům.

"Také načasování je skvěllé. Listopad se výborně hodí na pořádání slavností a lidé se s radostí oblékají do smokingů a večerních toalet na podobné události," vysvětlil.

Pokud jde o film, ten je prý poněkud zdlouhavý, nicméně jde ke kořenům toho reálnějšího, opravdového Bonda, jak si jej vymyslel sám pan Fleming.

Reklama

Související témata:

Související články

Příštím Bondem nemá být Craig, ale Brosnan

Filmovým světem se šíří překvapivá zpráva. Další Bondovka má být remake a v hlavní roli se prý opět objeví Pierce Brosnan. Kontroverzní "vyměklý" Bond Daniel...

Výběr článků

Načítám