Hlavní obsah

Bluntova hudba se už hraje i na pohřbech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britové mají někdejšího kosovského důstojníka Jamese Blunta, jenž se prodral na špičky hitparád, v podstatě plné zuby. Dokonce si vymohli, aby rozhlasové vysílače přestaly neustále pouštět do éteru jeho song You´re Beautiful. Ovšem to ostrovanům nijak nebrání v tom, aby se jeho hlasem nechali doprovázet na poslední cestě.

Článek

Z ankety, jíž se zúčastnilo na pět tisícovek obyvatel ostrovní říše a o níž informovala stanice BBC, totiž vyplývá, že se právě Bluntova skladba Good Bye My Lover těší největší oblibě mezi pozůstalými, kteří při její volbě většinou přihlížejí k přání zesnulého. Na druhé místo se propracovala píseň Angels od Robbie Williamse a třetí patří hitu ze snímku Hříšný tanec I´ve Had the Time of My Life.

Navíc se ukázalo, že 51 procentům smrtelníků není vůbec lhostejné, co uslyší smuteční hosté při posledním rozloučení. Mají pevnou představu o tom, jaké skladby by měly znít obřadní síní. O osmadvacet procent více odpovídajících se již o tom přinejmenším jednou bavilo se svými blízkými.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám