Hlavní obsah

Bizarní podívaná. Modelky XXL soutěžily se slonem v konzumování jídla

Bangkok

Vskutku netradiční soutěž v konzumování jídla se 9. března uskutečnila v thajské provincii Nachon Ratchasima. Své síly tam měřilo šest plus-size modelek s mladým slonem. Jednalo se o součást nadcházející soutěže krásy Miss Jumbo Queen. Videozáznam z akce zveřejnila agentura AP.

Modelky XXL soutěžily se slonem v pojídání jídlaVideo: ¨Newsflare, AP

 
Článek

Šestice dobře stavěných dam se postavila ke stolu, na kterém byly banány, batáty nebo třeba cukrová třtina. Přestože účastnice soutěže do sebe cpaly jídlo, co mohly, na slona jménem Phang Orathai jejich výkon nestačil.

Soutěž se koná letos již po šesté a mohou se do ní přihlásit dívky i transgender ženy vážící přes 80 kilogramů. Smyslem soutěže je oslavovat ženy všech tvarů a velikostí, zároveň propagovat místní turismus.

Foto: Newsflare, AP

Modelky XXL soutěžily se slonem v pojídání jídla

Kandidátky na titul Miss Jumbo Queen se také zapojí do charitativních akcí, kdy budou pomáhat týraným nebo nemocným slonům.

Prezident soutěže Jitravadee Chutimantanon uvedl, že aktivity spojené s kláním letos pomohou financovat projekt Návrat slonů do jejich domoviny. „Soutěž podporuje ochranu zvířat vřelým a zábavným způsobem,“ dodal.

Vítězka si odnese 300 tisíc bahtů (v přepočtu přes 190 tisíc korun).

Plus size modelka Anna Caldrová: Narážky na postavu neřeším

Styl

Reklama

Související témata:
Modelky XXL

Výběr článků

Načítám