Hlavní obsah

Během promítání spustili indičtí fanoušci přímo v kinosále ohňostroj na oslavu hlavního hrdiny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina fanoušků akčních filmů ve východoindickém městě Malegaon byla natolik nadšena novým snímkem Tiger 3 s hercem Salmanem Chanem, že v zaplněném kinosále spustila ohňostroj, když se hrdina objevil na plátně. Propukla panika, jejíž příčiny řeší policie.

Foto: Profimedia.cz

Indický herec a filmový producent Salman Chan (vpravo)

Článek

V první chvíli milovníci akčního hrdiny jen pískali nadšením, vzápětí se ale ozvaly výbuchy prvních petard a dalších druhů zábavní pyrotechniky včetně tzv. raket, římských svící nebo fontán.

V hledišti se tak odehrávaly turbulentní scény, při nichž jedni jásali, zatímco druzí se snažili dostat z místnosti plné dýmu a žhavých uhlíků co nejrychleji ven. V každém případě se pozornost už nesoustředila na samotný film, ale na záplavu jisker z ohňostroje.

Podle listu The Times of India řeší policie trestní oznámení na osoby odpovědné za spuštění ohňostroje. Konkrétní viníky zatím nemá.

„Někteří jedinci zapálili zábavní pyrotechniku uvnitř uzavřeného hlediště a ohrozili životy ostatních přítomných. Zatím nebyla hlášena žádná zranění, na neznámou osobu je ale podáno trestní oznámení,“ potvrdil policejní inspektor Raghunath Šelar.

K incidentu se vyslovil i oslavovaný herec. „Slyšel jsem o ohňostrojích během promítání filmu Tiger 3. Je to nebezpečné. Užijme si film, aniž bychom ohrožovali sebe i ostatní. Opatrujte se,“ napsal Chan na sociální síti X.

Milion lidí slavil na pláži Copacabana 100 let od otevření slavného hotelu

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám