Hlavní obsah

Batman ztloustnul, nevejde se do kostýmu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ISLAND

Britský herec Christian Bale, který by měl ztvárnit roli Batmana v dalším pokračování slavného filmového příběhu, způsobil producentům četné obavy, neboť se kvůli nadbytečným kilogramům nevejde do kostýmu.

Článek

Členové natáčecího štábu se v současnosti nacházejí na Islandu, kde se točí již páté pokračování filmu, který tentokrát ponese název Batman Begins (Batman začíná).

Již první natáčecí den vstávaly producentům vlasy hrůzou na hlavě. Třicetiletý Bale se totiž do připraveného kostýmu nenasoukal, napsal zpravodajský server Ananova.

"Museli mu pomoci tři lidé, aby se vůbec do šatů dostal," prozradil nejmenovaný zdroj a potvrdil, že důvodem byla hercova tloušťka.

Film, jehož rozpočet je plánován na 135 miliónů dolarů, se bude natáčet také v Londýně a Chicagu. Na filmových plátnech by se měl objevit příští rok.

Reklama

Související témata:

Související články

Na Islandu se začal točit pátý díl Batmana

Poprvé si netopýří muž chránící obyvatele Gotham City z komixu na filmové plátno odskočil v roce 1943. Od té doby si zahrál v televizním seriálu a v bezpočtu...

Výběr článků

Načítám