Hlavní obsah

Babička zkoušela hlasové ovládání tabletu, všichni se mohli potrhat smíchy

Novinky, zkr
Bath

Naučit se zacházet s moderními technologiemi nebývá pro starší lidi někdy úplně jednoduché. Než se kvůli tomu ale stresovat, je určitě lepší k tomu přistupovat s nadhledem. Jako to udělala 89letá babička z Velké Británie. Její „souboj“ s tabletem u ní i u všech přítomných vyvolal hysterické záchvaty smíchu. Videozáznam zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Babička s tabletem vyvolala ve všech přítomných hysterické záchvaty smíchuVideo: AP

 
Článek

Technicky ne zcela zdatná téměř devadesátiletá Britka z Bathu v Somersetu zkoušela úplně poprvé hlasové ovládání na tabletu. U toho ji pozorovala její dcera a čtyřicetiletá vnučka Annalise Phillipsová celou akci natáčela, napsal server aol uk.

„Video zachycuje moji babičku, jak se pokouší naučit používat její první tablet. A snažily jsme se jí tam nastavit hlasové rozpoznávání,“ pospala Phillipsová. Služba ale na babiččin hlas nereagovala, což u přítomných dam vyvolávalo salvy smíchu.

„Funguje to?“ ptala se v jednu chvíli Phillipsová. „Ne,“ odpověděla na záznamu babička. A opět následovalo obrovské veselí. Zda akce nakonec skončila zdárně, server neuvádí. Ženy si tím ale zajisté prodloužily život o dobrých pár let.

Reklama

Výběr článků

Načítám