Hlavní obsah

Až se vzbudí, bude v šoku. Šípková Růženka v zábavním parku dostala nová prsa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tilburg

Nevšední problém řeší pracovníci zábavního parku Efteling poblíž nizozemského Tilburgu. Při osmiměsíční rekonstrukci zámku princezny Aurory vylepšili novátoři i samotnou figurínu spící krásky, známé rovněž jako Šípková Růženka, a to tak, že má nejen delší vlasy, ale i větší prsa.

Foto: Profimedia.cz

Princezna Aurora alias Šípková Růženka v novém hávu

Článek

Živé diskuse na sociálních sítích na sebe nenechaly dlouho čekat. Rozpoutaly se poté, co park navštívil jeden fotograf, kterému změna neušla, a na sociálních sítích zveřejnil snímky Růženky z doby před úpravami a po nich.

„Někteří lidé si myslí, že jí narostly nejen vlasy,“ poznamenal jízlivě Nick Ringelberg na sociální síti X k Růžence, která spí v bílých šatech na červené posteli s dlouhými a rozevlátými blonďatými vlasy.

Deník The New York Post změnu komentoval slovy, že Šípková Růženka dostala „šokující prsa“, zatímco list Bild poznamenal, že kdyby ji políbil princ a ona se probudila, asi by si musela pořádně protírat oči. A server Tag24 připomněl, že zábavní park ve svých reklamách slibuje návštěvníkům „svět plný zázraků“.

„Jakmile otevře oči, tak pozná, co je to push up podprsenka,“ přidal se jeden uživatel sociálních sítí v narážce na často oblíbené horní díly dámského spodního prádla s vycpávkami.

Mluvčí zábavního parku vysvětlil, že když už se renovaci podrobil pohádkový zámek, tak novátoři vylepšili i Růženku, aby se prý „více podobala kreslené předloze“. „Nebylo naším záměrem, aby to bylo tak nápadné. Chápeme ten zmatek a je to docela vtipné, i když to tak nebylo myšleno,“ tlumil mluvčí vášně.

Karkulka či Šípková Růženka jsou sexistické, děti v Barceloně si je nepřečtou

Zahraniční

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám