Hlavní obsah

Anastacii prý zachránil Elton John

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Americké zpěvačce Anastacii, která minulý rok bojovala se zhoubnou rakovinou prsu, prý výrazně psychicky napomáhal legendární Elton John. Navázali spolu přátelství, bez něhož by se třicetiletá hvězda současného soulu a r´n´b podle vlastních slov neobešla.

Foto: Zuzana Žlabová

Alžběta Krovová

Článek

Anastacia se mohla během své nemoci neustále na Johna kdykoliv spolehnout. Lékaři její rakovinu díky mamografu odhalili začátkem loňského roku v počátečním stádiu a brzy poté ji úspěšně operovali.  

"Stále mi telefonoval," citoval zpěvaččina slova zpravodajský server Ananova, "V té době se pro mě stal jakýmsi mým kmotrem," prohlásila Anastacia.

"Když volal, říkal mi vždy: ¨ahoj, tady strýček John´," pousmála se zpěvačka, která se v současné době těší dobrému zdraví. "Jinou možnost jsem přeci neměla," poznamenala.

Reklama

Související články

Anastacia se podrobila operaci prsu

Přední představitelka soudobé kombinace soulu a r´n´b, hlasově dobře disponovaná americká zpěvačka Anastacia, prodělala 10. února operaci prsu, ve kterém...

Výběr článků

Načítám