Hlavní obsah

Alanis Morissette se rozloučila v Peru slovy: Díky, Brazílie.

Novinky, DPA, Ananova

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LIMA

A styděla se a styděla... tak by se daly shrnout pocity zpěvačky Alanis Morissette po vynikajícím vystoupení v peruánské Limě. Poté, co si svým výkonem zcela podmanila přítomných čtrnáct tisíc fanoušků na Hlavním stadiónu, rozloučila se s nimi ošemetnými slovy: "Díky, Brazílie".

Foto: Rožnovák.cz

Josefský jarmark Rožnov pod Radhoštěm

Článek

Všechny hlavní deníky v Peru se následně trapasem zpěvačky zabývaly. Některé Morissette vyčítaly aroganci a hrubou neznalost zeměpisu, jiné se do ní lehce strefovaly za "roztomilé přeřeknutí", zbytek médií jí kvůli fascinujícímu výkonu na pódiu ihned odpustil.

Noviny Ojo kupříkladu napsaly: "Už jsem zapomněli na rozpačité poděkování báječnému publiku. Vystoupila u nás totiž skutečná hvězda. Podobný trapas se stal sice v Peru při tak veliké příležitosti poprvé, ale jistě šlo jen o důsledek nezvládnutých emocí Alanis Morissette, že může být v naší zemi."

Nebohá zpěvačka pokračuje ve svém turné nyní v Brazílii. Je tak velmi pravděpodobné, že její nedávné přeřeknutí souviselo s myšlenkovými pochody rozebírajícími v duchu už příští akce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám