Hlavní obsah

Vyhledávání na Zboží.cz je rychlejší a přehlednější

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Populární srovnávač cen Zboží.cz, který provozuje jednička na českém internetu Seznam.cz, přináší rychlejší a přehlednější hledání vánočních dárků. Díky našeptávači a kategoriím je hledání vytouženého překvapení otázkou chvilky.

Foto: mif, Novinky

Zboží.cz

Článek

Zboží.cz je na českém internetu nejpoužívanější srovnávač cen, ve kterém nabízí své zboží více než 17 tisíc e-shopů. Uživatelé v něm naleznou více než 54 miliónů nabídek.

Aby bylo hledání co nejjednodušší a nejrychlejší, jsou všechny produkty přehledně rozděleny do kategorií. Vybírat je možné například mezi počítači, elektronikou, oblečením sportovním oblečením, nebo kosmetikou.

Foto: mif, Novinky

Zboží.cz

„Kategorie výrobků usnadňují vyhledávání, poskytují přehled a urychlují výběr zboží,“ řekla manažerka Zboží.cz Štěpánka Kovaříková.

Velice praktickým pomocníkem při hledání je našeptávač. Ten poskytuje v každé kategorii přehled deseti nejhledanějších položek zboží v dané kategorii a odbourává další nutné kroky do podkategorií.

Pomoci nejen při vybírání dárků může také šikovná oprava překlepů, která pracuje automaticky při zadávání dotazu do vyhledávače.

Reklama

Výběr článků

Načítám