Hlavní obsah

Novinky.cz a Proženy.cz míří do smartphonů od HTC

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zprávy ze serveru Novinky.cz, který provozuje Seznam.cz a vydavatel deníku Právo Borgis, si mohou majitelé chytrých telefonů značky HTC prohlížet od pátku přímo na výchozí obrazovce. Díky technologii HTC BlinkFeed zde naleznou také lifestylový obsah redakce Proženy.cz.

Foto: Seznam.cz

Články ze serverů Novinky.cz a Proženy.cz na chytrém telefonu od HTC

Článek

Rozhraní BlinkFeed je dostupné na vybraných smartphonech z řad HTC One a HTC Desire. Díky němu si lidé mohou vybrat, jaké informace chtějí na výchozí obrazovce zobrazovat.

„Nově mohou přidat i zprávy z Novinky.cz a články z dílny redakce Proženy.cz. Obsah na úvodní stránce se pak při každém zapnutí telefonu zaktualizuje. Lidé tak mají ihned po odemčení mobilního telefonu přístup ke svým oblíbeným zdrojům informací,“ uvedl Norbert Gulevič, produktový manažer serveru Novinky.cz.

Podle něj se v budoucnu počítá i s dalšími zdroji. „Plánujeme do BlinkFeed doplnit i zprávy ze serverů Sport.cz a Super.cz,“ konstatoval Gulevič.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám