Hlavní obsah

Panasonic představil televizi s přístupem k internetu

Novinky, adr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Panasonic představil podle jeho slov první plazma obrazovku s přístupem ke světové síti. Model série Viera PZ850 umí přehrávat streamovaná videa, která uživatel nalezne na internetu.

Článek

Obrazovky, které firma představila veřejnosti poprvé v rámci veletrhu CES v Las Vegas, jsou nabízeny ve velikostech 46", 50", 58" a 65 palců (od 117 centimetrů po 165 centimetrů).

Každý z modelů má plné HD rozlišení (1920 x 1080 bodů), kontrast s hodnotou 30 000:1 a filmy přehrává rychlostí 24 snímků za sekundu. Televizím nechybí čtyři HDMI porty pro připojení všemožných HD přehrávačů a slot na paměťové karty typu SD.

Počítačovým hráčům nabízí série PZ850 režim "Game Mode", který minimalizuje prodlevy mezi přeskreslením snímku. Dva z největších displejů této řady bude Panasonic prodávat na americkém trhu na podzim. Zbývající panely s menší úhlopříčkou zavítají na obchodní pulty na jaře. Kdy firma nabídne přístroje řady PZ850 v Evropě a za jakou cenu, není známo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám